contador de visitas gratis AMICS UAB-MOOC "Unió Europea: Història, Institucions i Polítiques"

MOOC "Unió Europea: Història, Institucions i Polítiques"

Ja està publicat el MOOC "Unión Europea: Historia, Instituciones y Políticas", en col·laboració amb a la Càtedra Jean Monnet EUPOL.

Un MOOC (Massive Online Open Courses) és un curs en línia, gratuït, sense límit de places i al que es pot apuntar qualsevol. Només comporta despeses si l'estudiant vol obtenir el diploma (41 €). En aquest sentit, els membres (i ex membres) de la UAB podran obtenir el diploma gratuïtament entrant a partir d'aquesta pàgina.

La UAB es va incorporar el 2013 a aquesta nova forma d'aprenentatge, optant per Coursera. Va ser la primera universitat pública espanyola que va entrar en aquesta plataforma, on es troben referents mundials com Stanford, Princeton, Caltech o Yale. Amb els anys, la UAB s'ha convertit en un referent a nivell espanyol i europeu en el món dels MOOC.

Respecte al curs, és un projecte bastant ambiciós ja que abasta pràcticament tots els camps d'acció de la UE, amb materials que combinen l'estil divulgatiu, amb l'acadèmic. Pensem que s'ha assolit el doble objectiu, de formar i d'informar, ja que no només s'ha realitzat pensant en les persones que desitgen completar el seu cv amb temes europeus, sinó també en els que aspiren a millorar la seva comprensió sobre el funcionament de la UE.

Fent clic aquí pots veure el vídeo promocional. 

Més informació :www.coursera.org