contador de visitas gratis AMICS UAB-Vila Universitària pren mesures per recolzar als residents durant el confinament

Vila Universitària pren mesures per recolzar als residents durant el confinament

S’ha facilitat la suspensió del contracte als vilatans que ja no es troben al Campus i s’ha reduït un 50% la mensualitat per aquells que encara hi resideixen. Entre la comunitat de residents, a més, s’estan organitzant propostes culturals i d’entreteniment a través de les xarxes socials.

Actualment, hi ha aproximadament 400 estudiants (un 22% de l’ocupació habitual) que segueixen vivint i passant el confinament a Vila, ja que la majoria de residents van marxar en suspendre's definitivament la docència presencial. A l’Informatiu Migdia de Ràdio Televisió Espanyola emès el dia 11 d’abril ja se’n va fer ressò, i alguns vilatans que van ser entrevistats destacaven sobre el complex que “no l’havien mai vist així”.

Als estudiants que han decidit deixar els seus apartaments se’ls ha ofert la retirada del menjar que hagués pogut quedar a la nevera i l’opció de venir a recollir les seves pertinences, un cop finalitzi el confinament.

La seguretat de Vila Universitària segueix activa les 24 hores per garantir el compliment del confinament i la seguretat dels vilatans i vilatanes que s’han quedat al complex. La resta del personal de Vila també segueixen fent les seves tasques de gestió a través del teletreball.

Consulta la notícia sencera a la sala de premsa de la UAB.