contador de visitas gratis AMICS UAB-Visita d'AmicsUAB a la biblioteca de l'ICAB

Visita d'AmicsUAB a la biblioteca de l'ICAB

El passat dia 2 de maig, l'associació AmicsUAB va tenir el privilegi de realitzar una fascinant visita a la reconeguda Biblioteca Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). Especialitzada en Dret i Ciències Socials, aquesta biblioteca és considerada una de les més importants en el seu camp a tot Europa.

 

Amb més de 350.000 volums i prop de 1.600 títols de publicacions periòdiques, l'ICAB acull una impressionant quantitat de coneixement jurídic. A més, compta amb gairebé totes les bases de dades jurídiques rellevants, que inclouen contingut legislatiu, jurisprudencial, doctrinal, estadístic, models i formularis.

 

En els darrers anys, l'ICAB ha treballat intensament per facilitar l'accés als seus recursos més moderns, mantenint-los constantment actualitzats. Entre les àrees d'accés que van visitar es troba la Sala de Lectura, que acull monografies publicades en els darrers sis anys organitzades per matèries, i la Sala Pràcticum, dissenyada per a consultes ràpides de codis, formularis i guies pràctiques.

 

A més, la biblioteca compta amb una Hemeroteca que inclou els darrers anys de les revistes més consultades, organitzades per temes, així com una Sala de Multimèdia equipada amb 20 ordinadors amb accés a tots els recursos electrònics i a Internet.