contador de visitas gratis AMICS UAB-Últimes places per als màsters i postgraus UAB

Últimes places per als màsters i postgraus UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona t’ofereix més de 500 programes entre màsters i postgraus. El calendari d'admissions depèn de cada programa i, en força casos, l'admissió per al curs 2021-2022 encara està oberta en els màsters i postgraus propis i els cursos d'especialitzacióTrobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa, al web de la UAB, on a més, davant de qualsevol dubte també pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari.

Consulta l'oferta de màsters i postgraus en ...

La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. Tanmateix, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online o semipresencial. La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de l’empreneduria i la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès,

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters oficials com en relació als màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia de la UAB, una universitat pública, transformadora i capdavantera a la majoria de rànquings internacionals.

 

Més informació:
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès

 

Consulta la notícia original al web de la UAB.