contador de visitas gratis AMICS UAB-La UAB recupera el Campus Virtual, el web corporatiu i el DDD

La UAB recupera el Campus Virtual, el web corporatiu i el DDD

Segons ha pogut confirmar la Universitat Autònoma de Barcelona a través de les seves xarxes socials, els serveis, perduts durant el passat ciberatac que va deixar aturada la Universitat, tornen a estar actius. El comunicat especifica que "Les pàgines que inclouen dades procedents d'aplicacions encara no recuperades estaran identificades perquè quedi cla que la informació publicada és anterior a l'atac informàtic de l'11 d'octubre". 

El Dipòsit Digital de Documents, una eina a partir de la qual es recopila, gestiona, difon i preserva la producció científica, docent i institucional de la Universitat, torna a estar disponible i accessible a tots els usuaris que vulguin consultar-la. Altrament, el Campus Virtual reobre avui amb l'objeciu de facilitar la recuperació dels lliuraments fets abans de l'atac informàtic. S'ha confirmat que la majoria de les seves funcionalitats estan operatives. Tot i això, encara no es pot treballar amb plena normalitat dins del Campus Virtual fins que arribi a l'inici del segon semestre.

Un pas important dins d'aquest procés de recuperació de dades és tornar a posar en marxa el web corporatiu. La recuperació d'aquest espai virtual és un fet important ja que millora la visibilitat de la UAB en quant als motors de recerca. A més a més, a partir d'avui s'anirà actualitzant el web amb nous continguts de tots els àmbits de la Universitat per fer arribar a tota la comunitat universitària les últimes notícies. Malgrat que tot estigui tornant a la normalitat, no estaran operatives altres funcionalitats del web que estiguin lligades a serveis corporatius, com pot ser la intranet o el mateix servidor de vídeos nstitucionals, ja que s'aniran recuperant de manera progressiva. 

Si voleu estar al dia dels nous avenços de la Universitat davant el passat atac informàtic no dubteu seguir les xarxes socials oficials