contador de visitas gratis AMICS UAB-Reviu les Portes Obertes de la UAB

Reviu les Portes Obertes de la UAB

Teniu disponibles els vídeos de totes les sessions informatives de les Portes Obertes de la UAB per si te les vas perdre

Aquest any, per facilitar l'assistència a les Portes Obertes de la UAB s'han fet en dos formats: online i presencial. Dimecres 2 i dijous 3 de febrer es va fer en modalitat presencial, al campus de la UAB, i divendres 4 online.

Degut a la gran demanda via xarxes socials de la universitat i del Saló de l’Ensenyament els vídeos de la jornada estan ja penjats perquè tot qui ho desitgi pugi accedir. Molts alumnes es van quedar sense poder anar-hi i gràcies al contingut gravat durant les xerrades ara tothom pot tornar a reviure les Portes Obertes de la UAB.

Des d’AmicsUAB volem donar l’enhorabona a la UAB perquè durant els dies de visita, ja sigui de forma presencial u online, han aconseguit dades rècord amb més de 24.000 inscripcions i a prop de 55.000 registres.

En aquesta web podràs trobar tots els vídeos, d’una gran part de les sessions, que es van poder gravar durant la jornada de Portes Obertes.  

 

Consulta els catàlegs en PDF i més informació al web oficial de la UAB.