contador de visitas gratis AMICS UAB-"Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", un cicle a favor de la pau

"Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", un cicle a favor de la pau

La UAB té organitzada una jornada on intervindran alguns membres de la comunitat universitària per debatre sobre el conflicte armat a Ucraïna

Demà dia 6 a les 13h, a la sala de revistes de la Biblioteca d’Humanitats, s’iniciarà l’acte institucional anomenat “Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa" on l’objectiu principal és posar en comú les impressions dels participants universitaris sobre el conflicte entre Ucraïna i Rússia. La particularitat d’aquest esdeveniment és que els participants són originaris de Sèrbia, Romania, i seran ells qui intervindran amb el seu punt de vista.

Javier Lafuente, rector de la UAB, serà qui obri l’acte i presentarà al conjunt de persones que participaran: Igor Bogdanovich, Liudmila Navtanovich, Inna Kozlova, Costina Banica, Max Sokhatski i Oscar Jané. Altrament, Màrius Martínez, el vicerector de Relacions Internacionals i Política Lingüística, intervindrà per donar valor a les accions de Suport de la Universitat cap a les persones que han estat afectades per l’actual guerra.

Si vols saber-ne més consulta el web oficial de la UAB.