contador de visitas gratis AMICS UAB-BD Care participa en el Congrés Internacional de MM

BD Care participa en el Congrés Internacional de MM

L'Associació de Malalties Minoritàries D'Genes organitza el XIV Congrés Internacional de Malalties Minoritàries, que es va celebrar els dies 3, 4 i 5 de novembre. Va comptar amb la col·laboració de la Universidad Católica San Antonio de Murcia (UCAM).

BD Care va participar el 4 de novembre a les 18 hores en la taula rodona "Present i futur del diagnòstic de les malalties minoritàries". Trobem a ponents com Francesc Palau Martínez, Juan Benito Lozano, María Martínez Fresno, Barbara Masotto, Rocío Calvo Medina i Francesc Cayuela, CEO i fundador de BD Care. Bernat Soria, ex ministre de sanitat, el moderador d'aquesta tertúlia.

Francesc Cayuela sota el títol "la disrupció de les malalties minoritàries i la Intel·ligència artificial en el camp de la salut", va expossar el gran canvi que ha suposat els dos conceptes, MM i IA, en el paradigma de la medicina. També va explicar la solució de diagnòstic que estan desenvolupant respecte al Dèficit de Lipasa Àcida Lisosomal (LALD), malaltia ultra rara amb una prevalença de 1:300.000.

El XIV Congrés Internacional de Malalties Minoritàries va estar destinat a pacients, familiars, professionals i estudiants de branques sanitàries, treball social, educació, etc. Així com qualsevol persona interessada en la matèria. L'edició d'aquest any del Congrés es va poder desenvolupa de manera telemàtica a través d'una plataforma virtual.