contador de visitas gratis AMICS UAB-Activitats d'orientació gratuïtes per a l'alumnat de la UAB

Activitats d'orientació gratuïtes per a l'alumnat de la UAB

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB, juntament amb Barcelona Activa, han organitzat unes sessions formatives que tenen l’objectiu d’impulsar la inserció laboral de l’alumnat

Aquestes sessions aniran dirigides a tots aquells estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona que vulguin adquirir noves eines i coneixements per introduirse al món laboral. La temática general és entorn la gestió emocional, la creació del CV, la cerac de feina i l’entrevista de selecció i han estat escollides per les Facultats i Escoles de la UAB.

Les xerrades es faran a través de Microsoft Team per poder facilitar l’assistència a un major número de persones. La durada d’aquestes oscil·larà entre 90 i 120 minuts per tal de condensar tota la informació i oferir una gran quantitat de coneixements útils per incorporar-se al mercat laboral.

En cas que estiguis interessat/da en assistir has de fer un previ registre a la Plataforma de Barcelona Activa mitjançant aquest enllaç. El codi per accedir a les sessions prèviament escollides és: UABACTIVA.

Consulta les sessions a través de la pàgina oficial de la UAB.