contador de visitas gratis AMICS UAB-Fisioteràpia i rehabilitació a l'Hospital Clínic Veterinari

Fisioteràpia i rehabilitació a l'Hospital Clínic Veterinari

Aquesta setmana ha vingut l’Atila al Servei de Fisioteràpia i rehabilitació. L’ Atila va ser rescatat d’una protectora per la seva propietària i ara ja té uns anyets. Aquest cop ens ha visitat per realitzar un tractament de teràpia manual i làser  (d’aquí les ulleres protectores) per tractar les dolències i limitacions físiques que li produeix l’artrosi.

A més de tractar l’artrosi i altres problemes en pacients d’edat avançada, la fisioteràpia en veterinària està indicada en moltes altres situacions. Pot utilitzar-se pel manteniment, la millora i el restabliment de la funció motora i el rendiment en animals que pateixin problemes traumatològics i neurològics, ajuda també en problemes de cicatrització i és clarament beneficiosa en animals de treball i esport.

L’Hospital Clinic Veterinari col·labora amb FiRVet per posar totes aquestes eines terapèutiques al servei dels seus pacients de la mà de la Karina Ortega, veterinària i fisioterapeuta, que acumula una gran experiència en els camps de la fisioteràpia i la rehabilitació d’animals de companyia.