contador de visitas gratis AMICS UAB-Sota un llum de Gas

Sota un llum de Gas

ANUL·LADA
 
Veniu amb l'Associació d'Amics de la UAB a l'activitat 'Sota un llum de gas', organitzada pel Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa. Un dilluns al mes, el museu proposa trobades al mateix recinte, esmorzant sota un llum de gas, per reviure i compartir capítols de la nostra història amb l’ajuda dels documents de l’Arxiu Històric de la Fundació Gas Natural Fenosa.
 
El proper dilluns 17 de juny a les 11 hores, un grup organitzat per l'Associació d'Amics de la UAB participarà de l'activitat. Si hi voleu contribuir amb els vostres records, incriviu-vos i podreu recordar plegats anècdotes i curiositats amb l'objectiu de vetllar per la memòria històrica i pel patrimoni intangible, que és el nostre passat.

A principis del segle XX, l’arribada de l’electricitat va desplaçar l’utilització del gas per il·luminar les nostres ciutats, i la indústria gasística va haver de reinventar-se per oferir nous productes. Aquell va ser un moment històric de gran importància i el Museu us vol convidar a recordar aquells fets.


 
 
Més informació sobre l'exposició
 

L'activitat és lliure i gratuïta, però cal una inscripció prèvia enviant un e-mail a amics@uab.cat o al telèfon 93.581. 14. 90.

 

Imatge de l'Arxiu Històric de la Fundació Gas Natural Fenosa