contador de visitas gratis AMICS UAB-Conseqüències de la IGM per al Tèxtil Català

Conseqüències de la IGM per al Tèxtil Català

 "Conseqüències de la 1ª Guerra Mundial per al tèxtil català" és el títol de la conferència que Esteve Deu Baigual oferirà el pròxim dimarts 30 d'octubre a dos quarts de set del vespre al Col·legi de periodistes de Barcelona. 

Esteve Deu, professor emèrit d'Història i Institucions Econòmiques del departament d'Economia i Història Econòmica de la Universitat Autònoma de Barcelona, és especialista en Història Industrial i de l'Empresa en el camp de la recerca. 

L'objectiu de la conferència és repassar i analitzar quines van ser les conseqüències que va tenir la 1ª Guerra Mundial pel sector tèxtil català. Per fer-ho, el professor tindrà en compte la conferència que ell mateix va realitzar sota el títol "L'impacte de la Primera Guerra Mundial sobre la indústria catalana" on parlà del sector dominant de la indústria catalana i els aspectes positius i negatius que va tenir la gran guerra. 

A més, aquesta temporada AmicsUAB  oferirà una sortida cultural relacionada directament amb aquesta conferència: "La Barcelona de la Gran Guerra". 

Gran Guerra, Sortida cultural, AmicsUAB

 

 

Conseqüències, 1ªGM, tèxtil català, AmicsUAB